Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Την… έφαγαν τα «λιοντάρια»!

Η Μίλγουολ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Με γκολ του Μαρκίς στο 89’, τα «λιοντάρια»… έφαγαν την Άστον Βίλα, αφού επικράτησαν με σκορ 2-1.

Την… έφαγαν τα «λιοντάρια»!
Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ μπορεί να προηγήθηκε με τον Μπεντ (23’), ωστόσο είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σχεδόν αμέσως με τον Σίτου (28’) και τελικά να φέρνουν… τούμπα το ματς ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα!

To ματς:

Χωρίς τη σπουδαία φάση κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο μέσα στα μισά του πρώτου μέρους το ματς πήρε… φωτιά! Οι «χωριάτες» ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντάρεν Μπεντ στο 22’, ωστόσο οι απάντηση των Λονδρέζων ήταν άμεση. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντάνιελ Σίτου έφερε με κεφαλιά το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες έψαξαν για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε από απόψε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, ωστόσο ο χρόνος κυλούσε και το 1-1 παρέμενε. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα κριθεί σε επαναληπτικό στο «Βίλα Παρκ», ο Τζον Μαρκίς με διπλή προσπάθεια στο 89’ πέτυχε ένα γκολ… χρυσάφι, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που έστειλε τους γηπεδούχους στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και την ομάδα του Πολ Λάμπερτ… σπίτι της!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μίλγουολ: Φορντ, Σμιθ, Σίτου, Όσμπορν, Μπίβερς, Χένρι, Αμπντού, Τρότερ, Φίνεϊ, Κίοχ (82’ Ενγκουσάν), Μαρκίς (90' Σμιθ)

Άστον Βίλα: Γκίβεν, Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Λιχάι, Γουέστγουντ, Ντελφ (39’ Μπάναν), Μπενετ, Ενζόγκμπια, Μπεντ, Βέιμαν (81’ Μπόουερι)

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: