Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Λάσο: «Εκμεταλλευτήκαμε τη… στιγμή μας»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεφύγει πολύ στο ματς, στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Λάσο: «Εκμεταλλευτήκαμε τη… στιγμής μας»
Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα κακό παιχνίδι επιθετικά, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει κοντά στον Παναθηναϊκό, να εκμεταλλευτεί τη… στιγμή της και να πάρει τη νίκη (58-54).

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο:

«Αρχικά να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, καθώς βρισκόμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Δεν ήταν το καλύτερο ματς για να παρακολουθήσεις, όμως είχε πολύ ενδιαφέρον στον τομέα της τακτικής και από τις δύο ομάδες. Για εμάς ήταν το χειρότερο παιχνίδι επιθετικά. Όμως, καταφέραμε να μείνουμε κοντά μέχρι το τέλος, με σωστό ροτέισον. Ξέραμε ότι πιθανόν το παιχνίδι να κρινόταν στο τελευταίο λεπτό όπως και έγινε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτούμε τη… στιγμή μας. Παίξαμε καλή άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήραμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε έτσι στη νίκη. Ο Ε’ όμιλος όπως έχω ξαναπεί είναι δύσκολος. Κάθε μέρα μπορείς να χάσεις ή και να κερδίσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη, όμως υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: