Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι»

Μεγάλη βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι»
Πολλά περιθώρια βελτίωσης στο επιθετικό κομμάτι έχει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν πολύ και να παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια. «Στο επιθετικό κομμάτι η λειτουργία μας δεν ήταν καλή. Για τρία δεκάλεπτα ελέγχαμε το ματς αλλά στο τέλος δεν λειτουργήσαμε σωστά και χάσαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της επίθεσης. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Αμυντικά κάναμε καλή δουλειά αλλά επιθετικά χρειαζόμαστε βελτίωση», τόνισε.

Όσο για την συνέχεια του Top-16, είπε: «Δεν αλλάζει κάτι. Κοιτάμε να πάρουμε τη νίκη με Μπάμπεργκ και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Όλα τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις αλλά από το πρέπει μέχρι να τα κερδίζεις υπάρχει μεγάλη απόσταση… Είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε προβλήματα τραυματισμών που επηρεάζουν την ομάδα. Θα επιστρέψουν τα παιδιά και θα βελτιωθούμε».

Τέλος, αναφορικά με τον δικό του τραυματισμό, σχολίασε: «Μετά από 30 μέρες έξω δεν νιώθεις εκατό τοις εκατό καλά. Αλλά το πόδι μου είναι σε καλή κατάσταση και εγώ με τις προπονήσεις θα γίνομαι καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: