Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Προτείνουν μονοετές στον Αγάνθο!!

Η πρόθεση όλων είναι να κρατήσουν τον Αγάνθο στις τάξεις της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Στον Άρη σκοπεύουν να μπουν άμεσα σε συζητήσεις προτείνοντάς του μονοετές συμβόλαιο.

Προτείνουν μονοετές στον Αγάνθο
Ο Αγάνθο έκανε γνωστό ότι έχει αρχίσει τις συζητήσεις για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως μέχρι στιγμής στο τραπέζι δεν έχουν νούμερα κάτι που δεν αποκλείεται όμως να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα -γιατί όχι- και πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλει όμως η διοίκηση να το κάνει διασφαλίζοντας παράλληλα και τα συμφέροντα του Άρη, λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική συγκυρία αλλά και τις ιδιαιτερότητες στην περίπτωση του 32χρονου Ισπανού, που δηλώνει ότι έχει προτάσεις από την πατρίδα του.

Εκτιμάται ότι οι «κίτρινοι» θα προτείνουν στον Αγάνθο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας στο οποίο θα περιληφθούν συγκεκριμένοι όροι που θα ανεβάζουν το ποσό ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κάνει και φυσικά με την επίτευξη των στόχων, ενώ θα υπάρχει και οψιόν για ακόμη ένα χρόνο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: