Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ψίθυροι...............


ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ

Είναι λάθος να μπλέκουν τον νεαρό διεθνή επιθετικό με τον... Ολυμπιακό λόγω των... Τάτου, Ζαραδούκα και Διαμαντάκου! Ο Αρης βρήκε ισχυρα κονέ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και εξασφάλισε αυτούς τους τρεις δανεικούς, χωρίς να βάλει «υποθήκη»το κορυφαίο περιουσιακό του ποδοσφαιρικό στοιχείο, δηλαδή τον Γιαννιώτα (ίσως βέβαια και να μην... μπορούσε).
Ενδεχομένως το ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε μελλοντικά τον πρώτο λόγο σε περίπτωση πώλησής του το θεωρούμε αυτονόητο, αν και ο νεαρός άσος έχει πολύ χαμηλή ρήτρα ενώ... προετοιμάζεται από τον μάνατζέρ του, τον Πολ Κουτσολιάκο, για το εξωτερικό (α λα Φορτούνης δηλαδή).
Αλλωστε ο Γιαννιώτας είναι λογικό να σκέφτεται (και να τον φοβίζει) πως στον μόνιμο πρωταθλητή μπορεί να είχε την τύχη των Βλαχοδήμου, Φετφατζίδη, Τάτου. Οσον αφορά στα «κονέ» του Αρη με τον ΟΣΦΠ είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης («ξανθός») που έχει «συστήσει» στο... λιμάνι τον για πολλά χρόνια καλό του φίλο (ασχολιόταν μέχρι και με τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του) Αγγελο Σπυρίδωνα...
ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ
Από τότε που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Κλαμπ Μπριζ πολύ δύσκολα απαντάει στις κλήσεις που δέχεται από την Ελλάδα. Πόσω μάλλον στους διάφορους ατζέντηδες, με τους οποίους γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του -από την ίδια θέση- στην ΑΕΚ.
Μάθαμε πάντως πως ο Ισλανδός έχει βάλει στόχο να πάρει δύο παίκτες από τη Super League αν όχι τώρα, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι (που θα έχει και πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ στη διάθεσή του). Ο ένας είναι ο Ρούμπεν Ράγιος, τον οποίον... έμαθε στον Αστέρα Τρίπολης και έχει σούπερ άποψη γι' αυτόν. Μόνο που ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει ήδη γκελ σε Μαρινάκη, Σαββίδη ενώ και η ομάδα τον πουλάει ακριβά...
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο «μίστερ-πάσα» του φετινού ΟΦΗ ίσως κόντρα στην ΑΕΚ, απόψε στο ΟΑΚΑ, να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στην ελληνική Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων αποτελεί θέμα χρόνου να φτάσει η επίσημη πρόταση από ομάδα της Τσάμπιονσιπ (πιθανότατα την Πιτέρμπορο), στο ποσό που θα ικανοποιεί την κρητική ΠΑΕ για να τον παραχωρήσει. Δηλαδή κοντά στις 100.000 ευρώ συν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στην Ισπανία «παίζει» σιγουράκι πως το νέο τεχνικό του δίδυμο θα είναι οι Μίτσελ-Νικοπολίδης. Προπονητικά δεν μπορώ να τους κρίνω ούτε μπορώ να ξέρω αν θα αποκτήσουν μεταξύ τους χημεία (εφόσον φυσικά έρθει ο ωραιοπαθής Ισπανός). Σίγουρα πάντως οι δύο τους θα συνθέτουν μακράν το πιο γοητευτικό και στιλάτο προπονητικό δίδυμο στο ελληνικό (και όχι μόνο) πρωτάθλημα. Τουλάχιστον στον πάγκο του ο Ολυμπιακός θα θυμίζει... Χόλιγουντ.
-
ΦΩΤΑΚΗΣ
Στην πιάτσα των ατζέντηδων γνωρίζουν πως έχει βγει σε αναζήτηση ομάδας για μετά το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του. Κι αυτό αφού ύστερα από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές η πρώτη επίσημη πρόταση που του έγινε από τον Ζέρμαν Τσιστιακόφ (μέσω email!) ήταν πολύ μακριά από τις απαιτήσεις του. Οπως χαρακτηριστικά έλεγαν: ο ΠΑΟΚ της προ Σαββίδη εποχής υψηλότερη προσφορά θα έκανε στον 31χρονο διεθνή μέσο! Βέβαια οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν κλείσει, αλλά με τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ή ο άσος δεν θα πρέπει να βρίσκει ομάδα, οπότε να συμβιβαστεί με λιγότερα απ' όσα παίρνει τώρα (250.000 καθαρά) ή ο Σαββίδης να γίνει γαλαντόμος και να του προσφέρει τουλάχιστον τις αποδοχές του Κατσουράνη.
ΖΑΡΝΤΙΜ
Ενα από τα πολλά που του «χρέωσαν» στον Ολυμπιακό ήταν και η εμμονή που είχε... φάει με τον Βλαχοδήμο. Παρότι στην προετοιμασία ο Πορτογάλος δήλωνε ξετρελαμένος μαζί του, «μικρό Ρονάλντο» τον έλεγε και συμβούλευε τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να του αυξήσουν τη ρήτρα αποχώρησής του στα 10 εκατ. ευρώ, στα επίσημα ματς ουσιαστικά τον εξαφάνισε από την ομάδα!
ΠΑΟ
Αν ο Ρότσα έφυγε με την «ετικέτα» του Βαρδινογιαννικού, τότε ο Βαζέχα πώς θα πάει να αντικαταστήσει τον Φάμπρι;
ΑΝΕΚΔΟΤΟ...
...επικαιρότητας: Ωραία χύτρα, από το Cook Shop την ψώνισες;
-Οχι, από το Τhe Mall...sentragoal gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: