Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Γκούτι: «Ο Πέρεθ δεν δέχεται υποδείξεις»

Σίγουρος ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις υποδείξεις όσων ζητούν να απομακρυνθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Γκούτι.

Γκούτι: «Ο Πέρεθ δεν δέχεται υποδείξεις»
Θέση για το άσχημο κλίμα που φαίνεται ότι επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ο Γκούτι.

Ο παλαίμαχος μέσος της «βασίλισσας» τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι εκείνοι που αποφασίζουν για το μέλλον ενός προπονητή.

Επίσης, δήλωσε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν και αποφασίζει ο ίδιος για όλα τα θέματα της ομάδας.

«Ποτέ δεν είπα κάτι σαν πρόεδρος χωρίς να σέβομαι, το μέλλον ενός προπονητής πρέπει να το κρίνει η διοίκηση της ομάδας και όχι οι ποδοσφαιριστές της», ανέφερε αρχικά ο πρώην διεθνής παίκτης και πρόσθεσε:

«Είναι αδύνατον για έναν αρχηγό να πει στον Φλορεντίνο τι πρέπει να κάνει με τον προπονητή. Ο πρόεδρος είναι αρκετά έξυπνος και χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι».

Καταλήγοντας, ο Γκούτι τόνισε: «Πάντα υπάρχουν διάφορα περιστατικά σε μία ομάδα, αφού ένας προπονητής περιβάλλεται από 25 ανθρώπους, όμως η ομάδα είναι πάνω από αντιπαλότητες. Εάν αρχίσουν να έχουν ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα, εκείνοι είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν. Αυτό το είδος αντιπαράθεσης δεν είναι καλό για κανέναν και από τη στιγμή η ομάδα διεκδικεί το Champions League. Εάν δεν μπορεί να σταθεί ο Μουρίνιο, ο χρόνος θα το διορθώσει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: