Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια»

Να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και κόντρα στην ΑΕΚ θέλουν στον ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

«Θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια»

Μάλιστα, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε πως τόσο εκείνος όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα κοιτάξουν την «Ένωση» στα μάτια και πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στο ματς του Σαββάτου (26/1).

«Η ομάδα προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα που μπορεί να μας έδωσαν μια σχετική ώθηση σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο, ταυτόχρονα όμως μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο αντίπαλο που θέλει και αυτός τους βαθμούς, αλλά όπως έχω ξαναπεί και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και κοιτά όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε αν διατηρήσουμε και στο αυριανό ματς, τα χαρακτηριστικά και την νοοτροπία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια», τα λόγια του Γιάννη Πετράκη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: