Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Έλιωσε τους… πάγους ο Ζαμπαλέτα! (video)

Με τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα να σκοράρει στο 85ο λεπτό, η Μάντσετσερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Στόουκ, στο «Britannia» και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έλιωσε τους… πάγους ο Ζαμπαλέτα (video)
Τι κι αν στο «Britannia» επικρατούσε παγωνιά; Τι κι αν έπρεπε να περάσουν 85’ κι αν οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι άρχισαν να αγχώνονται ακόμη πιο πολύ; Ο φετινός ήρωας των «πολιτών» ακούει στο όνομα Πάμπλο Ζαμπαλέτα, με τον Αργεντινό αμυντικό να σκοράρει για το τελικό 1-0 κόντρα στην Στόουκ και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να φτιάξει… χιονάνθρωπο ίσα με το μπόι του Αργεντινού αμυντικού, αφού η Σίτι δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Στόουκ για 85'.

Ο άσος των «πολιτών» χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση, σε ένα ματς που δεν είχε ρυθμό και συγκινήσεις.

Αν και ο αγωνιστικός χώρος του «Britannia» καθαρίστηκε από το χιόνι και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, η παγωνιά στα Midlands επηρέασε την απόδοση των παικτών, με τη Σίτι να απειλεί μόνο με τον Νταβίντ Σίλβα στο πρώτο μέρος. Οι πολλές μονομαχίες στο κέντρο και τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν άφησαν τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα, με τη Σίτι να παίρνει τελικά αυτό που θέλει.

Η Στόουκ προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση στα τελευταία λεπτά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε το γκολ:


Stoke vs Manchester City 0:1 Pablo Zabaleta από UCL2410

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: