Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Καλύτερα... στον Άρη παρά στην ΑΕΚ»

Απογοητευμένος με τα όσα βίωσε τους έξι μήνες που ήταν παίκτης της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Κώστας Κοτσαρίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ωστόσο, πιστεύει πως τα πράγματα στον Άρη θα είναι καλύτερα.

«Καλύτερα... στον Άρη παρά στην ΑΕΚ»

Εκτός αυτού το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε και για το πότε θα μπορέσει να τον υπολογίζει ο τεχνικός των «κιτρίνων», Λούκας Αλκαράθ.

Αναλυτικά όσα είπε Κώστας Κοτσαρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ:

«Πιστεύω πως αυτή την στιγμή πως τα πράγματα στον Άρη είναι σε καλύτερη κατάσταση σχέση με την ΑΕΚ. Το λέω αυτό γιατί τα μάτια όσο ήμουν στην ΑΕΚ είδαν πολλά και ξέρω γιατί το λέω αυτό, όμως δεν τρόμαξα. Πέρασα 6 μήνες εκεί πολύ δύσκολους, αλλά ήταν για εμένα σαν μάθημα και πιστεύω πως θα με βοηθήσει στην συνέχεια. Ωστόσο, φεύγω κερδισμένος από την παρουσία μου στην ΑΕΚ».

Για τις προσθήκες του Άρη:

«Αλλάζει επίπεδο. Σίγουρα οι προσθήκες των Τάτου, Ζαραδούκα και Διαμαντάκου θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Βέβαια, πιστεύω πως και με την δίκη μου την παρουσία τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τον Άρη».
Για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα:

«Εγώ θα είμαι έτοιμος από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί ακόμη το δελτίο μου δεν έχει φτάσει, όμως είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω, όποτε μου ζητηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: