Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Η Μπαρτσελόνα έδωσε ένα ακόμα μάθημα»

Υποδειγματική χαρακτήρισε την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με τη Μάλαγα ο βοηθός προπονητή των Καταλανών.

«Η Μπαρτσελόνα έδωσε ένα ακόμα μάθημα»

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα τόνισε ότι η πρόκριση των «μπλαουγκράνα» ήταν πολύ δύσκολη και ότι χρειάστηκε εκείνοι «να παραδώσουν ένα ακόμα μάθημα ποδοσφαίρου» για να καταφέρουν να την κατακτήσουν.

«Πανηγυρίσαμε έντονα τη νίκη μας γιατί ξέραμε πολύ καλά πόσο σκληρό παιχνίδι θα ήταν το σημερινό. Ήταν μια δύσκολη πρόκριση για μας, διότι έπρεπε να έρθουμε εδώ για να νικήσουμε. Σε γενικές γραμμές, όμως, νομίζω ότι αξίζαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο», ανέφερε αρχικά ο Ρούρα.

Κι αφού σημείωσε ότι «για μια ακόμα φορά αυτοί οι παίκτες απέδειξαν από τι είναι φτιαγμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά: «Έδωσαν ένα μάθημα ποδοσφαίρου και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουν κάνει. Ειλικρινά, όλη η ομάδα έπαιξε καλά».

Κατά τ’ άλλα, ο βοηθός του Βιλανόβα επιβεβαίωσε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις ενοχλήσεις του Μέσι στους προσαγωγούς (οι οποίες τον ανάγκασαν να ζητήσει αλλαγή), ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα «clasico» στους ημιτελικούς του Copa Del Rey, λέγοντας:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με την Οσασούνα την Κυριακή και γι’ αυτό προτιμώ να μη μιλήσω τώρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: