Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή, τσιμπάει!!

Το «αρνητικό» στατιστικό για την ΑΕΚ και οι Κρητικοί που… τσιμπάνε! «Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog. 
Δεν ξέρω αν είναι το παιχνίδι της αγωνιστικής, αλλά είναι ένα απ’ αυτά που σίγουρα θα συζητηθούν. Αν κερδίσει η ΑΕΚ; Όλοι θα πούνε ότι αρχίζει πλέον να ξεφεύγει από την ουρά. Ότι σηκώνει κεφάλι. Με «Χ» ή διπλό του ΟΦΗ; Θα είναι τρομερό πισωγύρισμα για τους κιτρινόμαυρους. Και οι Κρητικοί θα φλερτάρουν με τα πλέι οφ.
Κανένα πρόβλημα
Κάποιοι βιάστηκαν όταν έφυγε ο Αναστόπουλος να πούνε ότι ο ΟΦΗ θα έχει πρόβλημα. Να, όμως, που δεν έχει. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Τα πάει περίφημα τις τελευταίες αγωνιστικές κι αν βρεί την ευκαιρία θα… τσιμπήσει και την ΑΕΚ.
Ποτέ δυο σερί
Και είναι και κάτι ακόμα. Η ΑΕΚ φέτος δεν έχει κάνει ποτέ δυο νίκες σερί στο γήπεδό της. Αρνητικό το στατιστικό.
Την 8η αγωνιστική κερδίζει τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ με 1-0. Την 10η υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τρώει τεσσάρα.
Την 13η νικάει τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1. Και την 15η φέρνει εντός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο. Πάλι δεν έκανε το δυο στα δυο.
Αντεπίθεση
Για να δούμε, λοιπόν, τώρα τι θα γίνει. Την 17η αγωνιστική η ΑΕΚ καθάρισε με 1-0 την Ξάνθη. Θα κάνει αυτή τη φορά το μικρό σερί με δυο απανωτά τρίποντα στο ΟΑΚΑ; Ή πάλι θα στραβώσει η ιστορία; Ο ΟΦΗ, όπως είπαμε, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Και, μάλιστα, μπορεί να κτυπήσει στην αντεπίθεση, εκεί που σε άλλα ματς η Ένωση έχει δείξει αμυντικές αδυναμίες.
Για να ηρεμήσει
Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά δεν έχει κανένα περιθώριο για νέες απώλειες. Κέρδισε την Ξάνθη, έφερε «Χ» στο Βικελίδης και θέλει τώρα οπωσδήποτε έξι πόντους με ΟΦΗ και Πανιώνιο. Είναι ευκαιρία αυτά τα δυο παιχνίδια στο γήπεδό της. Θα το καταφέρει; Αν ναι, θα ηρεμήσει λίγο η κατάσταση. Δεν θα μπορέσει; Τότε θα πλακώσει πολλή γκρίνια…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: