Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κάθε πράγμα στον καιρό του!

Η διασφάλιση της 3ης θέσης και όχι ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη προτεραιότητα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως τόνισε μιλώντας πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Τζένοα.

Κάθε πράγμα στον καιρό του
Την περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, ο οποίος θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στους προημιτελικούς του θεσμού. Η Μίλαν, όμως, πρέπει πρώτα να διασφαλίσει την 3η θέση στο Καμπιονάτο και έπειτα να σκεφτεί τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Από την αρχή της χρονιάς έχω πει πως κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αποφεύγω να αποσπώ την προσοχή των παικτών μου με τις μελλοντικές υποχρεώσεις μας. Για αυτό το μόνο που σκέφτομαι είναι ο αγώνας με τη Τζένοα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να διασφαλίσουμε την 3η θέση, που με τόσο κόπο φτάσαμε. Πρώτα, λοιπόν, θα εκπληρώσουμε την υποχρέωση του πρωταθλήματος και έπειτα θα σκεφτούμε τη Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Αλέγκρι την παραμονή του αγώνα με τη Τζένοα.

Αυτό σημαίνει πως η Μίλαν δεν θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Για την ώρα πρέπει να παραμείνουμε στη θέση που βρισκόμαστε, ελπίζοντας να πλησιάσουμε περισσότερο τη Νάπολι. Συνεπώς στο παιχνίδι με τη Τζένοα θα παίξει η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Δεν σκέφτομαι να ξεκουράσω κάποιον παίκτη μου. Δεν είναι αυτή η περίοδος της… χαλάρωσης», υπογράμμισε με έμφαση ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: