Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν Final 4»

Πολύ καλό παιχνίδι -από δύο ομάδες που δεν θέλουν απλά να περάσουν στους «8», αλλά να φτάσουν μέχρι το Final 4- έγινε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

«Εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν Final 4»

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες φιλάθλους της Μπαρτσελόνα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Νομίζω έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν θέλουν απλώς να περάσουν στα play offs, αλλά να προκριθούν στο Final 4. Παίξαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ωστόσο στην τρίτη περίοδο χάσαμε τα ριμπάουντ, δεν είχαμε σωστή κίνηση, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Στην τέταρτη περίοδο παίξαμε πολύ καλύτερα, σουτάραμε καλύτερα, είχαμε κάποια προβλήματα με τα φάουλ, αλλά δεν μας επηρέασαν. Κερδίσαμε εύκολα τελικά», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «μπλαουγκράνα».

Όσο για τον αν πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης; «Δεν θεωρώ πως είμαστε φαβορί. Είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια στο Top 16 και πρέπει να παλέψουμε σκληρά, για να βρεθούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θεωρώ πως θα είναι και οι δύο στα προημιτελικά, αλλά δεν μπορών να πω για πιο μετά, αφού εκεί θα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: