Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Έχασε το στοίχημα ο Ρόσι!

Το απογευματινό πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης γλύτωσαν οι ποδοσφαιριστές της Σαμπντόρια, αφού κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει με τον προπονητή τους, Ντέλιο Ρόσι.

Έχασε το στοίχημα ο Ρόσι
Η νίκη της Σαμπντόρια επί της Πάρμα με 1-0 την περασμένη Κυριακή, βελτίωσε τη βαθμολογική θέση της ομάδας, έδωσε το δικαίωμα στον κόσμο να πανηγυρίσει, αλλά έδωσε και την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της να ξεκουραστούν κάπως, από τις συνεχείς προπονήσεις. Ο λόγος; Ένα στοίχημα που οι παίκτες της «Σαμπ» έβαλαν με τον προπονητή τους, Ντέλιο Ρόσι και κέρδισαν.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός, στοιχημάτισε για… γούρι πως η ομάδα του θα ηττηθεί από την Πάρμα στο εντός έδρας παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Αν ο Ρόσι έχανε το στοίχημα, θα άλλαζε το συνηθισμένο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης, που περιλαμβάνει πρωινή και απογευματινή συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η νίκη, λοιπόν, με 1-0 ανάγκασε τον Ρόσι να ακυρώσει το απογευματινό ραντεβού με τους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν να απολαμβάνουν το ρεπό που άξια και δίκαια κέρδισαν.

Ο πιο χαρούμενος από όλους, πάντως, ήταν ο ίδιος ο Ρόσι, ο οποίος θα εύχεται να υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες να χάσει παρόμοια στοιχήματα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: