Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Και ο… Θέος βοηθός!

Υπό τις οδηγίες του Τάσου Θέου έγινε η προπόνηση του Άρη. Μίλησε στους παίκτες η διοίκηση. Εντός της ημέρας ανακοινώνεται ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Και ο… Θέος βοηθός
Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μιχαλήτσου και το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Γιάννη Χατζηνικολάου, οι άνθρωποι του Άρη κατέληξαν στον Σούλη Παπαδόπουλο.

Η σημερινή (8/3) προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εν όψει Λεβαδειακού, έγινε υπό την επίβλεψη του Τάσου Θέου (τεχνικός της Κ-17) σε συνεργασία με τους Νίκο Βλάχο, Γιάννη Γιώρη (γυμναστές) και Θοδωρή Κάντα (προπονητής τερματοφυλάκων).

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ερωτηματικά για τους «κίτρινους», με τον Νταβίντ Αγκάνθο να επανέρχεται στην ενδεκάδα και τον Νίκο Ψυχογιό -που ούτως ή άλλως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει- να έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης στο «Κλ. Βικελίδης» θα ανακοινωθεί η αποστολή των «κίτρινων» για τον κρίσιμο αγώνα με τους Βοιωτούς.

* Πριν από την σημερινή προπόνηση αντιπροσωπεία της διοίκησης μετέβη στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Άρης ενημέρωσαν τους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις -μεταξύ αυτών- και για το θέμα του νέου προπονητή, το οποίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να βρίσκεται προ των πυλών.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: