Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αισιοδοξεί για παραμονή ο Δερμιτζάκης!

Αισιόδοξος ότι ο Πανθρακικός θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Αισιοδοξεί για παραμονή ο Δερμιτζάκης
Ο Πανθρακικός δίνει αύριο (09/03) ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αν θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, πρέπει, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη να υπάρχει συγκέντρωση στην αμυντική τακτική, να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του τυχόν κενούς χώρους για να πετύχουν κάποιο γκολ και βέβαια να έχουν τύχη.

«Νομίζω ότι ο Αστέρας αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Σούπερ Λιγκ και βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση» δήλωσε στη Nova για την ομάδα της Αρκαδίας ο προπονητής των Θρακιωτών, που εξέφρασε την πίστη του ότι στο τέλος η ομάδα του θα καταφέρει να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη στη Nova:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανθρακικός πριν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Περιμέναμε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να πάρουμε κάτι βαθμολογικά. Θεωρώ ότι η ομάδα είχε αυτές τις δυνατότητες και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θέλω να πιστεύω ότι στα παιχνίδια που μένουν θα καταφέρουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Νομίζω ότι ο Αστέρας αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Σούπερ Λιγκ και βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση. Διαθέτει πολύ καλό έμψυχο υλικό και έχει ποιότητα με τον προπονητή του να μπορεί να χειρίζεται το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ότι έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και τη τρίτη καλύτερη επίθεση δεν είναι τυχαίο αλλά νομίζω ότι εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια και πρέπει στα παιχνίδια που μένουν όπου και να πηγαίνουμε να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα παλέψουμε γι' αυτό το στόχο».

Για το που θα ποντάρει για πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Καταρχάς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι χωρίς λάθη στην αμυντική μας τακτική. Ο Αστέρας πιέζει πολύ στην έδρα του, έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες που σκοράρουν και να μην δώσουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να σκοράρει. Να εκμεταλλευτούμε τυχόν κενούς χώρους που θα βρούμε για να πετύχουμε ένα γκολ αλλά γενικότερα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην τακτική που θα ακολουθήσουμε. Σαφώς σε ένα τέτοιο παιχνίδι θες και την τύχη με το μέρος σου κάτι το οποίο δεν συνέβη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για την πίεση που ασκείται στην ομάδα από τη βαθμολογική της θέση: «Ασφαλής δεν νιώθεις ποτέ όταν έχεις ένα δύσκολο πρόγραμμα ειδικά στον δεύτερο γύρο που μπορούν να συμβούν πολλά. Υπάρχει σκοπιμότητα και ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας. Δυστυχώς δεν παλεύουμε μόνο εμείς, κάθε ομάδα έχει το στόχο της αλλά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε από τη μία υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων στο οποίο οι ομάδες που θα δείξουν δύναμη είτε αγωνιστικά είτε ψυχολογικά θα παραμείνουν στην κατηγορία. Εγώ είμαι αισιόδοξος και βλέπω ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσπαθεί και θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε την εικόνα που πρέπει και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για τις επιστροφές αλλά και τις απουσίες που έχει η ομάδα αυτό το διάστημα: «Επιλέξαμε τρεις παίκτες που έχουν κάρτες να μοιράσουν τα παιχνίδια. Αποφασίσαμε οι Κάστσελαν και Παπαδόπουλος να απουσιάσουν από τον Αστέρα Τρίπολης με το σκεπτικό ότι τους χρειαζόμαστε για τα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι πιο κοντά σε μας βαθμολογικά. Παραμένει τραυματίας και ο Στάθης που μπαίνει σιγά σιγά στο πρόγραμμα και πιστεύω ότι θα τον έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε επιστροφές και αυτό είναι καλό αλλά δεν στέκομαι στις απουσίες και τους τραυματισμούς διότι πιστεύω ότι έχουμε το έμψυχο δυναμικό να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις σώθηκες».

Για την επιστροφή του στο γήπεδο του Αστέρα ως αντίπαλος: «Όποιος έχει περάσει από την ομάδα του Αστέρα μόνο καλά λόγια να πει γιατί είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει σελίδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα σωματείο πρότυπο και εκεί θα πρέπει να κινηθούν όλες οι επαρχιακές ομάδες και εμείς σαν Πανθρακικός εκεί βαδίζουμε και πραγματικά να δούμε τι έχει αυτή η ομάδα, το πλάνο της ώστε να μπορέσουν όλες οι επαρχιακές ομάδες να φτάσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερο γιατί είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο μία επαρχιακή ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: