Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η απάντηση του Χατζηνικολάου

Την απάντηση του Γιάννη Χατζηνικολάου περιμένουν, εντός της ημέρας, οι διοικούντες τον Αρη, προκειμένου να κλείσει το κενό που άφησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, με την αποχώρησή του. Στο κίτρινο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης με τον Σερραίο τεχνικό τον οποίο επιθυμούν να δουν να κάθεται στον πάγκο την Κυριακή το απόγευμα, κόντρα στον Λεβαδειακό.
Αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστεί το «αγκάθι» της λύσης της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, κάτι που ναι μεν δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεν πρόκειται όμως και για κάτι αξεπέραστο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Χατζηνικολάου πάρει το δρόμο για το «Κλ. Βικελίδης», δεν αποκλείεται να κληθούν εσπευσμένα οι ποδοσφαιριστές το απόγευμα για μια πρώτη γνωριμία μαζί του, ώστε το Σάββατο να τους προπονήσει και την Κυριακή να κοουτσάρει κανονικά την ομάδα.
Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά; Με δεδομένο πως ο Γιώργος Φοιρός δύσκολα θα φύγει από την Κατερίνη, το ενδεχόμενο του διδύμου Κάντα-Βλάχου είναι υπαρκτό, τουλάχιστον, για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εκτός, αν προκύψει Ακης Μάντζιος..
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Αρη θα κάνουν άλλη μία προπόνηση (το πρωί, στο «Κλ. Βικελίδης), υπό τις οδηγίες των γυμναστών της ομάδας, εντατικοποιώντας την προετοιμασία τους για το πολύ κρίσιμο κυριακάτικο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: