Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μπαρτζώκας: «Ακόμα μέσα στους στόχους μας»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα αλλά αυτό δεν τον βγάζει εκτός στόχων, όπως είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Ακόμα μέσα στους στόχους μας»
Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρά το άσχημο αποτέλεσμα, τόνισε ότι η ομάδα του παραμένει μέσα στον στόχο της, δηλαδή την πρόκριση αλλά και την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, στάθηκε στο φινάλε της τρίτης περιόδου όπου ο Ολυμπιακός είχε 0/4 βολές και ένα άστοχο σουτ ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη ποιότητα των «μπλαουγκράνα». «Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό ματς. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η ποιότητα της Μπαρτσελόνα. Σούταραν με υψηλά ποσοστά και εμείς δεν υπερασπιστήκαμε την ρακέτα μας. Φάγαμε πολλά καλάθια από τον Λόρμπεκ και τον Τόμις με τον ίδιο τρόπο ενώ είχαμε 2/17 τρίποντα. Με αυτό το ποσοστό δεν μπορείς να έχει τύχη», είπε αρχικά.

Όσο για το τελευταίο διάστημα της τρίτης περιόδου όπου ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο αλλά αστόχησε στις βολές, σχολίασε: «Είχαμε 0/4 στο κρίσιμο σημείο και άστοχο σουτ. Αντί να είμαστε μπροστά, βρεθήκαμε και πίσω με τρείς. Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες σε καλή κατάσταση αλλά δεν τους είχαμε. Είμαστε ακόμα βέβαια στον στόχο της πρόκρισης αλλά και στην διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Πάμε για τη νίκη στη Σιένα».

Τέλος, για τον Σερμαντίνι που δεν χρησιμοποιήθηκε, είπε: «Δεν είχε κάνει ουσιαστικά προπόνηση λόγω ίωσης. Ήταν απόφαση δική μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: