Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Πιπίνης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό»

Για την αναμέτρηση με τον Πανιθρακικό, αλλά και για τα δυνατά σημεία του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χρήστος Πιπίνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες αρκετά γρήγορούς απ' το κέντρο και μπροστά. Θα παλέψει για τη σωτηρία της αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι θα καταλήξει σε εμάς γιατί χρειαζόμαστε πολύ τους βαθμούς για τα πλέι οφ».

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: «Η ομάδα έχει δείξει ότι όποιος και να λείπει αναπληρώνεται διότι έχουμε βάθος. Λείπουν οι Μπαρτολίνι και Περόνε αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας κοστίσει σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που λείπει ο Παπαδόπουλος, παίκτης που στηρίζεται πολύ η ομάδα της Κομοτηνής στην επιθετική γραμμή. Από κει και πέρα, έντεκα αυτοί και έντεκα και εμείς και θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται στην ποιότητα και τη δύναμη και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε γιατί το θέλουμε πολύ».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα: «Αναμφίβολα το δυνατό μας σημείο είναι η έδρα μας που έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, η ταχύτητα στην επίθεση και η πολύ καλή αμυντική μας συμπεριφορά. Ο Πανθρακικός ξέρουμε ότι θα έρθει για να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί και γιατί όχι και τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: