Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ντέρμπι τετράδας για τον ΠΑΟΚ!

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι δίνει αύριο Σάββατο και ώρα 17:00 στο ΠΑΟΚ Sports Arena o Δικέφαλος που για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου. Ο αγώνας είναι τηλεοπτικός καθώς θα μεταδοθεί απ ευθείας από το Novasports με διαιτητές τους κ.κ Θεμελή , Παπαδογούλα.

Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του ΠΑΟΚ εάν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 4αδας. Ο Δικέφαλος έχει 32 βαθμούς και με τρίποντο στον αυριανό αγώνα θα πιάσει στην 4η θέση τον Φοίνικα που έχει 35 και παράλληλα θα παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της εισόδου στην πρώτη 4αδα.

Εξίσου όμως σημαντικός είναι ο αυριανός και για τον Φοίνικα Σύρου που με νίκη εξασφαλίζει κατά πάσα πιθανότητα την είσοδο του στην πρώτη 4αδα και κοιτάει ακόμα ψηλότερα.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους παίκτες του Στέλιου Καζάζη να αναζητούν τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις ήττες (σε πρωτάθλημα , κύπελλο, και League Cup) και τον προπονητή της ομάδας την πρώτη του νίκη στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε περάσει νικηφόρα μέσα από τη Σύρο επικρατώντας του τοπικού Φοίνικα με 3-0.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα με βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση στο γήπεδο. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Στέλιος Καζάζης αφορά τον Γεράσιμο Κανέλλο. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης αλλά ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας για το αυριανό ντέρμπι.


Καζάζης: «Θα κριθεί στη θέληση και στο μπλοκ»


Για τον αυριανό αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης επισήμανε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας γιατί με νίκη έχουμε ελπίδες για μπούμε στην πρώτη 4αδα. Το ίδιο κίνητρο έχει και ο αντίπαλος μας γιατί με νίκη εξασφαλίζει την είσοδο του στην 4αδα. Είναι λοιπόν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πολλά θα κριθούν στη θέληση μας για τη νίκη απέναντι σε πολύ καλούς και έμπειρους αντιπάλους. Επίσης πολλά θα κριθούν από το μπλοκ μας απέναντι στους ικανότατους επιθετικούς του Φοίνικα Σύρου».


Ο αγώνας με τον Φοίνικα Σύρου είναι ίσως ο πιο κρίσιμος για τη φετινή χρονιά για αυτό και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ έκανε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του να δώσει το δυναμικό παρών στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του Στέλιου Καζάζη να παραμείνει εντός στόχων στο ελληνικό πρωτάθλημα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠ ΠΑΟΚ


Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ προσκαλεί το Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 17:00 το φίλαθλο κόσμο του, να δώσει το βροντερό παρών στο PAOK Sports Arena και να στηρίξει την ομάδα μας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: