Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Γουεμπό, ο μεγαλοπρεπής!

Χάρη στο γκολ του Κουαμό Γουεμπό στο 81’ η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να επικρατήσει της Βικτόρια Πλζεν 1-0 στην Τσεχία στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Europa League.

Γουεμπό, ο μεγαλοπρεπής
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Φενερμπαχτσέ στην Τσεχία απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League.

Από την αρχή το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με αποτέλεσμα καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει το πάνω χέρι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Μία από αυτές εκμεταλλεύτηκε επιτυχώς ο Καμερουνέζος επιθετικός, Κουαμό Γουεμπό, ο οποίος στο 81’ και μετά από κεφαλιά του Σο και απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη και το προβάδισμα στη Φενερμπαχτσέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα)
: Κοζάσιτσκ, Πρότσκα, Ρέζνικ, Σισοβσκί, Κολάρ (89’ Χέντα), Χόρβατ, Κοβάρικ, Νταριντά, Μπάκος (60’ Τεκλ), Ντούρις (69’ Φίλο).

Φενερμπαχτσέ (Αϊκούτ Κοκαμάν): Ντεμιρέλ, Γιόμπο, Ζίγκλερ, Γκονούλ, Ιρτεγκούν, Σαχίν, Τοπάλ, Μπαρόνι, Κάουτ, Σο (83’ Ερκίν), Γουεμπό (85’ Τοπούζ).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: