Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Πιο έτοιμη ψυχικά και πνευματικά η Τότεναμ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ίντερ για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Πιο έτοιμη ψυχικά και πνευματικά η Τότεναμ»

«Η Τότεναμ έπαιξε πολύ καλά και ήταν πολύ αποτελεσματική. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο από την εμφάνιση, όσο και από το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Αλλά, είναι αλήθεια πως και η Λάτσιο είχε τις δικές της ευκαιρίες. Ειδικά μετά την είσοδο του Παλάσιο, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε γενικές γραμμές, η νίκη μας είναι δίκαιη», τόνισε ο προπονητής της Τότεναμ.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η διαφορά στη φυσική κατάσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως, δεν ήταν αυτό το… κλειδί του αγώνα. «Σε αυτό το επίπεδο δεν νομίζω πως τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης. Τα πάντα εξαρτώνται από το μυαλό. Αν είσαι ψυχικά και πνευματικά έτοιμος, ξεχνάς την κούραση. Και σήμερα, νομίζω πως η ομάδα μου ήταν πιο έτοιμη ψυχικά», σημείωσε ο Βίλας Μπόας.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής των Λονδρέζων αναφέρθηκε στο μέλλον. «Είμαι καλά στην Τότεναμ και επιθυμία μου είναι να μείνω για χρόνια στην ομάδα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μπέιλ. Πιστεύω πως θα μείνει μαζί μας και μετά το καλοκαίρι. Είμαι σίγουρος για αυτό», αποκάλυψε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: