Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Όλα καλά με Μόρα!



Ελαφρύς αποδείχτηκε ο τραυματισμός που υπέστη η Βαγγέλης Μόρας στο τελευταίο παιχνίδι της Βερόνα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου αν και οι αρχικές εκτιμήσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές.

Όλα καλά με Μόρα
Με μεγάλη αγωνία περίμεναν οι άνθρωποι της Βερόνα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Βαγγέλης Μόρας, μετά τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Serie B. Τελικά οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια ζημιά, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Το υπερηχογράφημα στο οποίο υπεβλήθη ο Βαγγέλης Μόρας δεν έδειξε κάποιο μυϊκό πρόβλημα. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα παρακολουθείται στενά και καθημερινά από το ιατρικό τιμ της ομάδας, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Έλληνα παίκτη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βερόνα.

Να θυμίσουμε πως ο Μόρας τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Βερόνα με αντίπαλο την Πάντοβα, την περασμένη Δευτέρα. Η αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, εκτός του ότι προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας του, της κόστισε την ήττα, μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: