Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Έρευνα για τα γεγονότα του Κάουνας από Ευρωλίγκα!

Στο μικροσκόπιο της Ευρωλίγκας θα μπουν, όπως ανακοινώθηκε, τα παρατράγουδα στο χθεσινό αγώνα μεταξύ Ζαλγκίρις-Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας και κυρίως η επίθεση στον Ρούντι Φερνάντεθ.

Έρευνα για τα γεγονότα του Κάουνας από Ευρωλίγκα
Κίνδυνο τιμωρίας κι επισήμως αντιμετωπίζει η Ζαλγκίρις Κάουνας μετά από όσα έγιναν μετά το χθεσινό αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Ρούντι Φερνάντεθ δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Λιθουανικής ομάδας.


Αναλυτικά:

«Η Ευρωλίγκα άρχισε να ερευνά τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας το βράδυ της Πέμπτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταγγείλει το περιστατικό κι ετοιμάζει όλα τα ντοκουμέντα για την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από οπαδούς ο Ρούντι Φερνάντεθ από οπαδούς. Η επίθεση που καταγγέλθηκε έγινε κατά την επιβίβαση της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης στο πούλμαν μετά τον αγώνα.

Η Ευρωλίγκα ζήτησε από τη Ζαλγκίρις να παρουσιάσει τη δική της έκθεση για τα γεγονότα, αναφέροντας λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας. Οι εκθέσεις των δύο ομάδων και οι επιπρόσθετες πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως η αστυνομία του Κάουνας, θα τεθούν στη διάθεση του πειθαρχικού δικαστή της Ευρωλίγκας για άμεση εξέταση της υπόθεσης.

Η Ευρωλίγκα καταδικάζει κάθε μορφή βίας, εντός κι εκτός γηπέδων, καθώς πλήττει την κόσμια συμπεριφορά που επιδεικνύει η συντριπτική πλειονότητα παικτών και οπαδών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: