Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Αντίπαλός μας ο εαυτός μας»

Για την επιστροφή του στην Τρίπολη ως αντίπαλος του Αστέρα μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης.

«Αντίπαλός μας ο εαυτός μας»
Ο 31 ετών παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής ξεκαθάρισε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι μεγάλη σημασία θα έχει το πώς θα μπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, αν και αναγνωρίζει τη δύναμη του Αστέρα Τρίπολης ειδικά στην έδρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:


Για την επιστροφή του στην Τρίπολη: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Θα πάω να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες και θα το παλιό μου γήπεδο. Αλλά μεγάλη σημασία έχει η ομάδα μου και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι να πάρουμε κάτι θετικό για να μας βοηθήσει στη συνέχεια»

Για την επιτακτική ανάγκη ενός θετικού αποτελέσματος: «Η βαθμολογία μας είναι αρκετά χαμηλή και έχουμε ένα παιχνίδι με τον Αστέρα που είναι εξαρχής δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο αν και ξέρουμε ότι ο Αστέρας έχει μόνο μία ήττα φέτος στην έδρα του από τον Ολυμπιακό. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αρνητικό σερί του Πανθρακικού σε αντίθεση με το θετικό σερί του Αστέρα στο πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι αυτά παίζουν ρόλο. Σημασία έχει το πώς θα μπούμε στο γήπεδο και αν αναλογισθούμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού και τη βαθμολογική ανάσα που θα μας δώσει πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε κάτι αξιόλογο. Το ματς θα κριθεί στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο και εμείς θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».

Για το σημείο-κλειδί του αγώνα: «Αν καταφέρουμε και μείνουμε συγκεντρωμένοι και κλείσουμε τους διαδρόμους στον Αστέρα τότε πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Σίγουρα θα βρούμε χώρους και αν καταφέρουμε πετύχουμε ένα γκολ σε μία από τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν τότε πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι απ' το παιχνίδι».

Για τη δυσκολία της έδρας: «Εμείς θέλουμε βαθμούς ή βαθμό και αντίπαλος είναι ο εαυτός μας. Εάν παρουσιαστούμε καλοί και καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα νομίζω ότι η πλάστιγγα θα γύρει προς το μέρος μας. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και αυτό δεν θα επηρεάσει την απόδοσή μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το μήνυμά του προς τους αντιπάλους: «Πρέπει να μας προσέξουν αλλά για εμάς καλύτερο είναι να θεωρήσουν ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι ώστε να βρεθεί ένας τρόπος να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: