Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Δεν έπρεπε να σκοράρουν νωρίς»

Την ανωτερότητα της Τότεναμ παραδέχτηκε ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας στο «Sky Sports» μετά την ήττα που υπέστη η ομάδα του με 3-0.

«Δεν έπρεπε να σκοράρουν νωρίς»
Η εμφάνιση της ομάδας του ήταν κακή. Το αποτέλεσμα ακόμα χειρότερο. Οι ελπίδες που έχει, πλέον, η Ίντερ να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι ελάχιστες. Κάτι που αναγνωρίζει ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μετά τη λήξη του ματς παρουσιάστηκε εμφανώς απογοητευμένος μπροστά στα μικρόφωνα του «Sky Sports».

«Απόψε έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει. Να σκοράρουν νωρίς. Με το γκολ που έβαλαν στο πρώτο δεκάλεπτο, απέκτησαν ενθουσιασμό και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Η Τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη της Ίντερ, αυτό φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Οι Άγγλοι ήταν η ομάδα που μας δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα από κάθε άλλη στη φετινή διοργάνωση. Τόσο με τη δύναμή της, όσο και με την οργάνωσή της. Κέρδισε απόλυτα δίκαια», σημείωσε ο προπονητής της Ίντερ.

Παρά την κακή εμφάνιση, ο Στραματσόνι έχει ένα μικρό παράπονο από την… τύχη. «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ. Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά ήμαστε άτυχοι. Αν βάζαμε ένα γκολ, η ρεβάνς στο Μιλάνο θα ήταν πολύ διαφορετική», είπε ο νεαρός τεχνικός.

Από τα λόγια του φαίνεται πως δεν πιστεύει στην ανατροπή. Ο ίδιος, πάντως, το διαψεύδει αυτό. «Στον επαναληπτικό θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Ξεκινάμε με αυτό στο μυαλό μας, πάμε πρώτα για τη νίκη. Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα. Στο παρελθόν η Ίντερ έχει καταφέρει να κάνει ανατροπές. Αν το ματς μας πάει καλά, δεν αποκλείεται να καταφέρουμε αυτό που σήμερα μοιάζει αδύνατο. Για μένα απομένουν ακόμα 90 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε με πίστη ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: