Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Ο Άρης βελτιωνόταν με τον Αλκαράθ»

Ο Άρης ψάχνει προπονητή, αλλά ο Νούνο Κοέλιο… σχεδόν αναρωτήθηκε για τον λόγο που αποχώρησε προ καιρού ο Λούκας Αλκαράθ.

«Ο Άρης βελτιωνόταν με τον Αλκαράθ»
Στενοχωρημένος από την απομάκρυνση προ καιρού του Λούκας Αλκαράθ από τον πάγκο του Άρη δήλωσε ο Νούνο Κοέλιο.

Την ώρα που οι «κίτρινοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του… αντικαταστάτη του Ισπανού, ο μέσος της ομάδας τόνισε ότι υπό την καθοδήγησή του εκείνη βελτιωνόταν.

Αναφερόμενος, δε, στο δικό του μέλλον, ο Πορτογάλος δεν έκρυψε πως στόχος του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοέλιο στο «vavel.com»

Για τη φετινή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο: «Η χρονιά εξελίσσεται καλά, παίζω συνέχεια κάτι που ήταν στόχος μου όταν αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον Άρη. Σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Για την ομάδα είναι μία περίπλοκη χρονιά».

Για το αν θα ήθελε η σεζόν 2013-14 να τον βρει στο Ντα Λουζ: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπενφίκα και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος μου, αλλά ξεκάθαρα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα και ο σύλλογος έχει τον τελευταίο λόγο».

Για την εμπειρία της συνεργασίας με τον Λούκας Αλκαράθ: «Ο Λούκας μου άφησε πολύ καλές αναμνήσεις και πραγματικά λυπήθηκα που δεν παρέμεινα περισσότερο υπό τις οδηγίες του, γιατί η ομάδα βελτιωνόταν πολύ».

Για το τι θα μπορούσε να προσφέρει ο προπονητής της Γρανάδα στην ομάδα: «Ο Λούκας είναι ένας προπονητής πολύ δυνατός στην τακτική και μέσα σε δύο μήνες που δουλέψαμε μαζί η ομάδα βελτιώθηκε στην πειθαρχία και την οργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: