Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κόντρα στη μεγάλη του αγάπη!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως προπονητής της Βαλένθια επισκέπτεται το "Σαν Μαμές" για να τεθεί αντιμέτωπος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την μεγάλη του αγάπη στην 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Κόντρα στη μεγάλη του αγάπη!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως προπονητής της Βαλένθια επισκέπτεται το "Σαν Μαμές" για να τεθεί αντιμέτωπος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την μεγάλη του αγάπη στην 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού καλείται να βάλει το συμφέρον της νυν ομάδας του, Βαλένθια, πάνω από αυτό της ομάδας που λατρεύει με σκοπό να συνεχίσει την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.

Αντικειμενικός στόχος της ομάδας του Βαλβέρδε η κατάκτηση της 4ης θέσης η οποία θα δώσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βαλβέρδε θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης. Όλη... η χώρα των Βάσκων γνωρίζει την επιθυμία του ίδιου αλλά και του επιστήθιου φίλου του και προέδρου της Μπιλμπάο να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Βαλβέρδε δέχεται τις έντονες πιέσεις της διοίκησης της Βαλένθια, η οποία κατάλαβε το λάθος της με την αρχική επιλογή προπονητή και πλέον είναι πεπεισμένη ότι θέλει τον Βάσκο να κάθεται στον πάγκο της και του χρόνου.

Η Μπιλμπάο χρειάζεται βαθμούς για να μπορέσει να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού έστω κι αν όλοι πιστεύουν ότι δεν θα κινδυνέψει.

Την ίδια αγωνιστική η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λα Κορούνια λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Μίλαν, την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται εκτός με την Θέλτα. Η άλλη ομάδα της πρωτεύουσας, η Ατλέτικο υποδέχεται την Σοσιεδάδ. Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου με την Μαγιόρκα, η οποία παλεύει να ξεφύγει τον υποβιβασμό υποδέχεται την ανεβασμένη, Σεβίλλη, του Έμερι.


Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Παρασκευή, 08 Μαρτίου
Μπέτις - Οσασούνα (22:30)

Σάββατο, 09 Μαρτίου
Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ (17:00)
Βαγιαδολίδ - Μάλαγα (19:00)
Μπαρτσελόνα - Λα Κορούνια (21:00)
Μαγιόρκα - Σεβίλλη (23:00)

Κυριακή, 10 Μαρτίου
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια (13:00)
Λεβάντε - Χετάφε (18:00)
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σοσιεδάδ (22:00)

Δευτέρα, 11 Μαρτίου
Σαραγόσα - Γρανάδα (21:30)


Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 15 Μαρτίου
Λα Κορούνια - Θέλτα (22:45)

Σάββατο, 16 Μαρτίου
Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ (17:00)
Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα (21:00)
Βαλένθια - Μπέτις (23:00)

Κυριακή, 17 Μαρτίου
Μάλαγα - Εσπανιόλ (13:00)
Σεβίλλη - Σαραγόσα (18:00)
Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)
Γρανάδα - Λεβάντε (22:00)
Μπαρτσελόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο (22:00)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: