Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Με προσοχή για τη νίκη»

Προσοχή συνιστά στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης ενόψει της αυριανής (09/03) αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

«Με προσοχή για τη νίκη»
Η παραμονή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, κάτι που θα συμβεί με νίκη στο αυριανό (09/03) παιχνίδι με τον Πανθρακικό, είναι ο στόχος του Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Αρκαδίας, Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στη Nova.

Ωστόσο, ο Καρδιτσιώτης προπονητής συνιστά στους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και σε εγρήγορση, αφού το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. «Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα με πειθαρχία και πάθος. Πρέπει να έχουμε συνοχή και καλό πρέσινγκ για να μην δώσουμε δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα να μας απειλήσει» ανέφερε για την ομάδα της Θράκης.

Αναλυτικά, ο Σάκης Τσιώλης μίλησε:

Για την εξαιρετική πορεία του Αστέρα και το προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Πρώτα απ' όλα κρατάμε την καλή ψυχολογία και τον καλό ρυθμό που έχουμε στα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και αντιμετωπίζουμε τώρα ένα δύσκολο αντίπαλο. Χάνοντας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ψάξει αλλού τους βαθμούς για να ανταπεξέλθει στην πίεση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και το πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μόνο έναν πόντο διαφορά από τον ΠΑΟΚ, κρατάμε τη δεύτερη θέση αλλά για να παραμείνουμε σε αυτή θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πανθρακικό».

Για τις απουσίες παικτών τόσο του Αστέρα όσο και του Πανθρακικού: «Νομίζω ότι οι καλοί παίκτες είναι σημαντικοί αλλά οι ομάδες δεν μπορούν να στέκονται σε έναν δύο παίκτες. Εμείς θέλουμε να καθιερώσουμε ένα στιλ παιχνιδιού που να μπορούν όλοι οι παίκτες να ανταπεξέλθουν και θέλουμε να παίζουμε σαν ομάδα. Αυτό θέλουμε να καθιερώσουμε και δεν κοιτάμε τις εκάστοτε απουσίες που έχουμε».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο από την ομάδα του Πανθρακικού: «Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα με πειθαρχία και πάθος. Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, που είναι ο άμεσος αντίπαλός μας θέλουν να πάρουν τη νίκη για να μπορέσουν να βγάλουν τη ζημιά στο προηγούμενο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να δούμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Να έχουμε συνοχή και καλό πρέσινγκ για να μην δώσουμε δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα να μας απειλήσει».

Για το ποιο είναι πιο δυνατό αίσθημα, αυτό της επιβίωσης ή της εξόδου στην Ευρώπη: «Πιστεύω ότι το πιο δυνατό αίσθημα είναι αυτό της επιβίωσης. Κακά τα ψέματα μετά τη Σούπερ Λίγκα υπάρχει το χάος τόσο σε οργάνωση και οικονομικές δυνατότητες. Όταν έχεις την τύχη στα χέρια σου και πας να πάρεις μία νίκη σε μία ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση είναι δύσκολη η αποστολή. Αυτό δεν σημαίνει ότι βελτιώνεται η ποιότητα της ομάδας. Σίγουρα σε κάνει πιο μαχητικό και σίγουρα ο Αστέρας είναι μία ποιοτική ομάδα και γι' αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα της Κομοτηνής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: