Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πανέτοιμοι με τον ΠΑΟΚ!

Ιμπαγάσα και Γκρέκο γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα στον Ολυμπιακό και έτσι είναι δεδομένο ότι θα είναι πανέτοιμοι για να παίξουν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Πανέτοιμοι με τον ΠΑΟΚ
Μπορεί να μην έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς πολλοί απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες αλλά ο Μίτσελ από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού μπορεί να υποστηρίζει ότι είναι ικανοποιημένος.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Ιμπαγάσα και Γκρέκο να γυμνάζονται κανονικά σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη και ουσιαστικά να μπορεί από τώρα να προετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με εκείνους μέσα!

Ο Ιμπαγάσα και ο Γκρέκο θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και εκτιμάται ότι μέχρι και την επόμενη εβδομάδα που είναι και το παιχνίδι με τον «Δικεφάλο του Βορρά» θα έχουν αναπληρώσει τις χαμένες προπονήσεις από τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό αλλά έχει μεγάλη σημασία για λόγους γοήτρου…

Ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί όχι μόνο νίκες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά και καλές εμφανίσεις. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια των ερυθρολεύκων ¬–παρά το γεγονός ότι έχουν έρθει νίκες-.

Έτσι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουν οι Πειραιώτες ότι η διαφορά που υπάρχει στον βαθμολογικό πίνακα με τις άλλες ομάδες δεν είναι τυχαία. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: