Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ένας ευαίσθητος… Σισέ!!

Εκπαιδευμένος για τα… ζόρικα είναι ο Παπίς Σισέ, ο οποίος μέχρι 15 χρονών οδηγούσε ασθενοφόρο και είδε ανθρώπους να «σβήνουν» στα χέρια του.

Ένας ευαίσθητος… Σισέ!
Το γεγονός ότι αντέχει κάτω από συνθήκες πίεσης, λόγω των δύσκολων παιδικών του χρόνων, ανέφερε σε συνέντευξη του στο BBC ο Παπίς Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός σχολίασε την πρώτη δουλειά που έκανε στη ζωή του, ως οδηγός ασθενοφόρου, για να τονίσει πως τον βοήθησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν όταν ήμουν 15 χρονών. Σταμάτησα το σχολείο για να δουλέψω και να βοηθήσω τους γονείς μου. Την πρώτη μου φορά είδα κάποιον να πεθαίνει και έκλαψα, όμως στην πορεία έγινα πιο δυνατός», σχολίασε ο στράικερ της Νιούκαστλ.

Όλα αυτά τον έχουν κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καμπάνια για να συγκεντρώσει χρήματα και να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Η χώρα είναι πολύ μικρή και οι άνθρωποι δεν έχουν λεφτά για να προσέξουν την υγεία τους. Θέλω να τους κάνω δώρο ένα ασθενοφόρο. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι για τη χώρα μου, τον αδερφό, την αδερφή, τον φίλο, την οικογένεια μου…»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: