Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ναβάρο: «Κάναμε καλή δουλειά»

Ανακουφισμένος ήταν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ναβάρο: «Κάναμε καλή δουλειά»
Χαρούμενος με τη νίκη (64-53) της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, ήταν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Στη συνέχεια, ο «La Bomba» τόνισε πως ήταν μία κουραστική σειρά, καθώς πήγε στα πέντε ματς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημαντική απουσία του Πιτ Μάικλ.

«Είχαμε ένα φανταστικό ξεκίνημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μας δυσκόλεψαν. Μας δυσκόλεψαν αρκετά στην επίθεση, ωστόσο ξέραμε πως θα ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι. Βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κάναμε καλή δουλειά, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει τέταρτος στον όμιλό του TOP 16, αλλά να είναι μία έμπειρη ομάδα. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα. Η σειρά πήγε στα όρια, μιλώντας για φυσική κατάσταση. Είχαμε πολλά προβλήματα, ειδικά με ό,τι έγινε με τον Πιτ Μάικλ, έναν σημαντικό παίκτη για εμάς. Ήταν δύσκολη σειρά», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: