Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Θυμήθηκε τα… μαγικά του ο Ζιοβάνι!!

Το λόγο για τον οποίο λατρεύτηκε, όχι μόνο από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και από τους υπόλοιπους Έλληνες φιλάθλους, φρόντισε να δείξει σε φιλικό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ο Ζιοβάνι.

Θυμήθηκε τα… μαγικά του ο Ζιοβάνι
Σε φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, το οποίο διοργάνωσε η διοίκηση του Αιγάλεω, συμμετείχε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ζιοβάνι. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος είχε δίπλα του, μεταξύ άλλων, τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Νίκο Βαμβακούλα, Αντώνη Γλύκα, Χρήστο Πατσατσόγλου, Άκη Μάντζιο, Ηλία Πουρσανίδη και Ανδρέα Νινιάδη, οι οποίοι θυμήθηκαν στιγμές από τον καιρό που ήταν ακόμη ενεργοί ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενοι περίπου για μία ώρα.

Η «ομάδα φίλων Ζιοβάνι», αν και ηττήθηκε (5-4) από τους παίκτες του Λουτσιάνο, έδειχνε κάποιες στιγμές του αγώνα πως δεν ξέχασε την τέχνη του αθλήματος. Όσον αφορά το πρώην «δεκάρι» του Ολυμπιακού, σημείωσε ένα τέρμα, είχε ένα σουτ από μακρινή απόσταση το οποίο σταμάτησε στη συμβολή των δοκών, ενώ έκανε και μια – δυο ενέργειες από αυτές που έκαναν τον κόσμο να του δώσει το παρατσούκλι «El Mago».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, ο 41χρονος βετεράνος τιμήθηκε από τη διοίκηση του Αιγάλεω με πλακέτα, ενώ όταν αντικαταστάθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον Αντώνη Γλύκα, γνώρισε την αποθέωση από τον αρκετό κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί.

Τέλος, έλαμψαν διά της απουσίας τους οι Αντώνης Νικοπολίδης, Παντελής Καφές και Νίκος Λυμπερόπουλος, οι οποίοι είχε γίνει γνωστό πως θα παρευρεθούν.

Η Web TV του sport-fm.gr βρέθηκε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις τόσο του Ζιοβάνι, όσο και του Λουτσιάνο:



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: