Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει τον κύκλο της»

Την πεποίθηση ότι δεν έχει έρθει το «τέλος εποχής» για την Μπαρτσελόνα, αλλά ότι χρειάζεται κάποια βελτίωση για να συνεχίσει, εξέφρασε ο Αντρές Ινιέστα.

«Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει τον κύκλο της»
Την επιτυχημένη τροχιά στην οποία συνεχίζει η Μπαρτσελόνα, αλλά και την ανωτερότητα της Μπάγερν, τόνισε ο Αντρές Ινιέστα σε δηλώσεις του, αντιδρώντας σε όσα ακούγονται για «τέλος εποχής», μετά τη βαριά ήττα απ' τους Βαυαρούς στον πρώτο ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι άδικο να μιλάμε για τέλος εποχής. Η ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πάρει δύο Τσάμπιονς Λιγκ και τέσσερα πρωταθλήματα. Για πολλά χρόνια κερδίζουμε ή διεκδικούμε τα πάντα.» , ενώ ζήτησε σεβασμό απ' τον κόσμο: «Το τέλος εποχής έρχεται όταν μια ομάδα περνάει πολλά χρόνια χωρίς να κερδίσει τίποτα. Έχουμε κάνει αρκετά για να σέβεται ο κόσμος το σύλλογο σε κάθε επίπεδο».

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Μπάγερν, αλλά και την εξέλιξη που πρέπει να υπάρξει στην Μπαρτσελόνα, για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, σχολίασε:

«Έχουμε διεκδικήσει τα πάντα. Δεν είναι θέμα έλλειψης διάθεσης. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το παραδεχτούμε. Πονάει, αλλά όπως έκαναν άλλοι με εμάς, πρέπει να το δεχτούμε», ενώ για τη συνέχεια είπε «Το ποδόσφαιρο αρχίζει να γίνεται υπερβολικά περίπλοκο. Ιδιαίτερα αν είσαι στην κορυφή. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να εξελιχθεί για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο».

Όσον αφορά την ανατροπή που πρέπει να κάνουν οι Καταλανοί, μετά το 4-0 του πρώτου ματς με τη Μπάγερν, ανεφερε:
«Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Τέσσερα γκολ είναι πολλά, αλλά ακόμα και για την μικρότερη πιθανότητα, μπορούμε να το κάνουμε δυνατό», ενώ τόνισε ότι πρέπει να μπουν με συγκριμένη νοοτροπία:
«Δεν λέω ότι θα βάλουμε πέντε γκολ, αλλά πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία ότι αν έχουμε την δυνατότητα. θα την αρπάξουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: