Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κόντης: «Να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο»

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, μίλησε για το αν θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ομάδα και τη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν ξέρω για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά νομίζω πως είναι απαραίτητο να γίνει, αν δε γίνει κινδυνεύει η ΠΑΕ Άρης να κλείσει να κάνει κάποιος καταγγελία. Με τα σημερινά δεδομένα, αν δεν υπάρξουν τρελές απατήσεις , πιστεύω πως μπορούν να έρθουν κάποιοι και αν πάρουν την ομάδα. Αξίζει να προκηρυχθεί η αύξηση και ας μην καλυφτεί. Εξακολουθεί να υπάρχει ένα σχήμα που θέλει να ασχοληθεί με τον Άρη.Το πολύ- πολύ αν είναι ψέματα να μη καλυφτεί η αύξηση. Αν υπάρχει κάποιος θα έρθει και θα βάλει τα λεφτά για να καλυφτεί.

Ο Σκόρδας περιμένει να τον εκλέξουν παμψηφεί γιατί έσωσε την ομάδα. Τι έχει ως παρακαταθήκη ο Σκόρδας; Πως έριξε την ομάδα και άφησε τόσα χρέη. Εγώ ποτέ δεν ήμουν συνεργάτης του αλλά όπως λέει και εκείνος ήμουν έμμισθος υπάλληλος. Κάποιοι θέλουν να παραλληλίσουν τις μεγάλες ομάδες τις Ευρώπης και το σύστημα της λέσχης με τον Άρη. Όμως εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί εκεί έχουν 150.000 μέλη και ο πρόεδρος. Εγώ θλίβομαι που βλέπω τον Άρη να πανηγυρίζει επειδή σώθηκε. Δεν είναι αυτός ο Άρης που δούλεψα εγώ τόσα χρόνια. Λένε στον κόσμο πως είναι μεγαλομέτοχος αλλά δεν του λένε πως θα πρέπει να καλύψει αυτός το κεφάλαιο σε κάποιο άνοιγμα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο του Άρη.

Ο Σκόρδας πριν από χρόνια που είχα παραιτηθεί ήρθε κάτω από το σπίτι μου και με παρακαλούσε να γυρίσω. Αυτό το έκανε γιατί ήμουν ο μόνος που μπορούσε να επαλειφθεί κάποια θέματα της ομάδας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: