Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ούκιτς: «Δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον Δημήτρη»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρεώθηκε γρήγορα με τρία φάουλ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και όπως τόνισε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον αρχηγό της ομάδας.

Ούκιτς: «Δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον Δημήτρη»
Στην απουσία του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη λόγω των γρήγορων φάουλ που χρεώθηκε στάθηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στο πέμπτο ματς της προημιτελικής σειράς και τον αποκλεισμό των «πράσινων» από το Final 4. Ο γκαρντ των «πράσινων» αναφέρθηκε ακόμα στο κακό ποσοστό που είχε η ομάδα στα σουτ και το οποίο μείωσε τις πιθανότητες του «τριφυλλιού» για νίκη και πρόκριση.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε από την άμυνα, αλλά δεν βάλαμε τα σουτ που έπρεπε», είπε αρχικά ο Κροάτης και συνέχισε αναφερόμενος στα τρία γρήγορα φάουλ με τα οποία χρεώθηκε ο Διαμαντίδης: «Σίγουρα μας επηρέασαν, δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον Δημήτρη. Μέσα σε όλα η Μπαρτσελόνα σκόραρε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο».

Όσο για το σύνολο της σειράς των play offs; «Η Μπαρτσελόνα είναι ταλαντούχα ομάδα. Αποδείχθηκε καλύτερη στα πέντε παιχνίδια. Μετά το 2-1 της σειράς, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Αλλά και πάλι αν στο τέταρτο δεκάλεπτο απόψε βάζαμε κάποιο σουτ, θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: