Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Βρύζας: «Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Μικρής σημασίας χαρακτήρισε τη σειρά των αγώνων των πλεί οφ ο Ζήσης Βρύζας. Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους διαιτητές της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Βρύζας: «Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»
Στην επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Ζήσης Βρύζας στο περιθώριο της κλήρωσης των αγώνων των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία οι διαιτητές της εν λόγω αναμέτρησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ όσον αφορά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανέφερε πως η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη λόγω των λαθών που έχουν γίνει κατά της ομάδας.

Σχετικά με την κλήρωση δήλωσε πως η σειρά των αγώνων έχει μικρή σημασία.

«Ελάχιστη σημασία έχει η σειρά των αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τον ορισμό του διαιτητή Σπάθα στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Εύχομαι να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε δεχτεί πολλά πλήγματα από τη διαιτησία και η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη. Πιστεύω ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: