Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ικανοποιημένος ο Μπενίτεθ!!

Χαρούμενος που μια πολύ περίεργη απόφαση του διαιτητή δεν στάθηκε ικανή να στερήσει από την Τσέλσι τη νίκη επί της Βασιλείας, εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης o Ράφα Μπενίτεθ.

Ικανοποιημένος ο Μπενίτεθ
Οι πρωταθλητές Ευρώπης αν και είδαν τον Σαρ να ισοφαρίσει στο 87ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι σε μια… εφεύρεση του Πάβολ Κράλοβετς, κατάφεραν με το απευθείας φάουλ του Νταβίντ Λουίζ στις καθυστερήσεις να πάρουν τη νίκη στον πρώτο0 ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με το τελικό 2-1 να τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό του Άμστερνταμ.

«Νομίζω πως αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως όλοι το είδαν αυτό. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και το κάναμε δύο φορές. Το πέναλτι που καταλογίστηκε ωστόσο ήταν μια έκπληξη για όλους και θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Η μπάλα ήταν στον αέρα και ήταν μια πολύ περίεργη απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό που σκοράραμε εκτός έδρας και όχι μόνο μία φορά. Ο Νταβίντ Λουίζ έπαιξε στο κέντρο και τα πήγε πολύ καλά όπως και όλη η ομάδα» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού της Τσέλσι.

Πηγή: England 365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: