Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τουλάχιστον επτά μετεγγραφές

Συνολικά επτά μετεγγραφές θέλει ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο επικείμενος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αναλύσει ήδη το πλάνο του στον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ενδέχεται ο συγκεκριμένος αριθμός να αυξηθεί αναλόγως με τις αποχωρήσεις.

Το αρχικό πλάνο του «Ολλανδού» προβλέπει έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αριστερό μπακ, δυο κεντρικά χαφ, δυο ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν επιθετικό περιοχής. Ο Αναστασίου συνεχίζει τις επαφές με τους Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αναστασίου θα συνεχίσει τις επαφές του με διάφορους μάνατζερ στο εξωτερικό, έχοντας στρέψει την προσοχή του στην ολλανδική και βελγική αγορά, τις οποίες γνωρίζει αρκετά καλά. Στόχος των «πράσινων» είναι να έχει προχωρήσει αρκετά ο προγραμματισμός και οι μετεγγραφές πριν το τέλος της σεζόν και να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις, μετά το μπαράζ με τη Ξάνθη. Τότε αναμένεται να ανακοινωθούν και οι προσλήψεις των Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: