Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε η Ίντερ!!

Στην αποκάλυψη πως η Ίντερ απέκτησε ήδη πέντε ποδοσφαιριστές προχώρησε ο γεν. διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε. Δείτε τα ονόματα και το who is who του κάθε «νέου» νερατζούρι!

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε η Ίντερ
Την ολοκλήρωση πέντε μεταγραφών ανακοίνωσε η Ίντερ. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Μάρκο Φασόνε, αποκάλυψε την είδηση και οι Λασάλτ (Ντεφενσόρ), Καμπανιάρο (Νάπολι), Αντρεόλι (Κιέβο), Μπότα (Τίγκρε) και Ικάρντι (Σαμπντόρια), ετοιμάζονται να προβάρουν τα μπλε-μαύρα.

«Τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να ξοδέψουμε πολλά λεφτά αυτή την στιγμή. Έχουμε αποκτήσει ήδη πέντε ενδιαφέρουσες μεταγραφές για τη νέα σεζόν. Οι Λασάλτ, Καμπανιάρο, Αντρεόλι, Μπότα και Ικάρντι είναι ήδη δικοί μας και σε αυτό το σκεπτικό θα κινηθούμε, πριν ελάχιστων εξαιρέσεων». Με λίγα λόγια, «μεγάλα» ονόματα, δύσκολα θα αγοράσει φέτος η Ίντερ.

- Ο μοναδικός από τους πέντε που πολλοί «σφάζονταν» για την απόκτησή του, είναι ο επιθετικός της Σαμπντόρια, Ικάρντι. Ο 20χρονος επιθετικός ήταν από τις φετινές αποκαλύψεις του ιταλικού πρωταθλήματος.

- Ο Λασάλτ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης, παίζει στην Ντεφενσόρ, είναι κεντρικό χαφ και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.

- Ο Ρούμπεν Μπότα είναι Αργεντινός μέσος, που αγωνίζεται με την Τίγκρε ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς.

- Ο Καμπανιάρο είναι αμυντικός που αγωνίζονταν στην Νάπολι και αποκτήθηκε ως ελεύθερος αφού λήγει το συμβόλαιο του τον Ιούνιο.

- Ο Αντρεόλι είναι ίδια περίπτωση με τον Καμπανιάρο απλά όπου Νάπολι, βάλτε Κιέβο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: