Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«Άδεια μέχρι το τέλος του 2013!»

Την αναγκαιότητα να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια υπογράμμισε ο Γιάννης Βούρος.Ο πολιτικός μίλησε στον Sentra fm, όπου αποκάλυψε ότι η αδεια ανέγερσης ισχύει μέχρι το τέλος του 2013 Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την κίνηση του Χατζηιωάννου: «Το πληροφορήθηκα μόλις τώρα για την κίνηση του Πόλυ Χατζηιωάννου. Με πληροφόρησαν οι συνεργάτες σας. Την βρίσκω πολύ θετική. Επιτέλους τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Πολύ καλή κίνηση για το γήπεδο, το ρόστερ, την ομάδα».
Για την άδεια ανέγερσης γηπέδου: «Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, που έγινε πέρυσι τον Γενάρη-Φλεβάρη, η άδεια ισχύει μέχρι το τέλος του 2013. Οι όποιες εργασίες πρέπει να γίνουν μέσα στο '13 για να εκμεταλλευτεί τον χρόνο και να έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει την άδεια εφόσον έχουν ξεκινήσει οι εργασίες».
Για τους όρους ανέγερσης: «Αυτά όλα, οι λεπτομέρειες εμπεριέχονται στο ΦΕΚ. Υπάρχει λίμιτ απ, που λέει μέχρι τόσο μπορείς να χτίσεις. Τα ακριβή νούμερα είναι στον προηγούμενο νόμο, ο οποίος τίθεται σε περαιτέρω ισχύ και επιτρέπει σε κάποιον να χτίσει σε συγκεκριμένη έκταση γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: