Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Μαντζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ στον τελικό»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου ανέλυσε τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ και έχρισε τον δικέφαλο ως φαβορί, τονίζοντας πως θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τον ημιτελικό ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο και για τις δυο ομάδες. Ιδιαίτερα για την Τρίπολη που προσπαθεί να βρει το στόχο της. Είναι επιτυχία εκεί που φτάσανε και οι δύο. Υπάρχει δυσκολία και για τις 2 ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το δικό του δύσκολο κομμάτι. Το να παίζεις πρώτο ματς στην έδρα σου είναι δύσκολο. Πάντως πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει και θα είναι η δεύτερη ομάδα του τελικού».


Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Η Τρίπολη χει καλή πορεία στην έδρα της αλλά τα τελευταία παιχνίδια δυσκολεύεται να βρει το γκολ και τη νίκη και το κάνει στα τελευταία λεπτά. Θα βρει απέναντι της μια καλή και έμπειρη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που δε θα μπορεί να διασπάσει εύκολα».


Για το που υπερτερεί ο ΠΑΟΚ και που ο Αστέρας:

«Ο ΠΑΟΚ θα έχει μια συγκρότηση καλή στη άμυνα ιδιαίτερα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Η άμυνα και το κέντρο θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αντίθετα η Τρίπολη δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Έχει καλή ταχύτητα και τεχνική αλλά δε θα βρει χώρους. Σημειώστε αυτό που σας λέω, δύσκολα θα βρει ευκαιρίες για να κάνει φάσεις ο Αστέρας. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα του ενός γκολ. Αυτός που δε θα έχει τη ψυχραιμία θα είναι ο Αστέρας».


Για τον ορισμό του διαιτητή Σπάθα και αν αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές:

«Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ζημία ο διαιτητής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και φυσικά ο διαιτητής δεν μπορεί να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, θα ήταν λάθος». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: