Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Άλλοι με τα τέσσερα και άλλοι για την τέταρτη!!

Μπάγερν και Ντόρτμουντ «προσγειώνονται» στην Bundesliga μετά τις τεσσάρες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ενώ μαίνεται η μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Άλλοι με τα τέσσερα και άλλοι για την τέταρτη
Απέμειναν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της Bundesliga. Κι ενώ Μπάγερν και Ντόρτμουντ απολαμβάνουν τις δάφνες από τις τεσσάρες τους απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, άλλες δίνουν μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι Βαυαροί, που την Τετάρτη υπερασπίζονται στο «Καμπ Νου» το 4-0 του Μονάχου, υποδέχονται την πέμπτη Φράιμπουργκ με στόχο τη 14η συνεχή τους νίκη. Μπαντστούμπερ και Κρόος παραμένουν εκτός πλάνων του Γιουπ Χάινκες, που πιθανώς να ξεκουράσει και πάλι παίκτες εν όψει του επαναληπτικού.

Η Ντόρτμουντ, που την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τη ρεβάνς του 4-1, δοκιμάζεται στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία παλεύει να μείνει πάνω από τη 15η θέση. Ο τραυματίας Πίστσεκ δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ, που έχει την πολυτέλεια να προφυλάξει παίκτες μιας και οι Βεστφαλοί δεν χάνουν το απευθείας εισιτήριο για το Champions League.

Η τέταρτη Σάλκε φιλοξενεί το Αμβούργο που διεκδικεί θέση στο Europa League, ενώ η Μάιντς αντιμετωπίζει την έκτη Άιντραχτ και η Βόλφσμπουργκ τη Γκλάντμπαχ.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 26/4

Γκρόιτερ Φιρτ-Ανόβερο 21:30

Σάββατο 27/4

Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ (16:30)
Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης
Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ
Χόφενχαϊμ-Νυρεμβέργη
Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή 28/4

Μάιντς-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Σάλκε-Αμβούργο (18:30)

Η επόμενη (32η) αγωνιστική

Παρασκευή 3/5

Γκλάντμπαχ-Σάλκε 21:30

Σάββατο 4/5

Στουτγκάρδη-Γκρόιτερ Φιρτ (16:30)
Ανόβερο-Μάιντς
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ
Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή 5/5

Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ (18:30) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: