Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Όλα στο «Βελλίδειο»

Μία ημέρα απέμεινε για την έναρξη της κρίσιμης, έκτακτης, γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Αρη και κανείς, τούτη την ώρα, δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το που πηγαίνει το «κιτρινόμαυρο» καράβι. Τόσο σε επίπεδο ΚΜΑ, όσο και σε αυτό της ΠΑΕ, δεν έχει υποβληθεί καμία υποψηφιότητα, δείγμα της νωχελικότητας που επικρατεί για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.
Το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι πως όλα θα συζητηθούν στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο και πως εκεί, εν ώρα συνέλευσης, θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις, ώστε ο Αρης να προχωρήσει μπροστά.
Κι αν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να διοικήσουν την ΚΜΑ, δεν ισχύει το ίδιο και για την ΠΑΕ, όπου τα προβλήματα είναι πολλά και τα χρήματα που απαιτούνται ακόμα περισσότερα. Ακόμα και ο Λάμπρος Σκόρδας που επιθυμεί διακαώς τη διατήρησή του στην προεδρική καρέκλα, δείχνει να «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα.
Η ΠΑΕ Αρης από τον Ιούνιο και μετά πρέπει ν΄ αρχίσει να πληρώνει. Το άρθρο 99 θα έχει πάρει το δρόμο του (είτε θετικό, είτε αρνητικό), οι δόσεις του «μνημονίου» της ΕΠΟ θα έχουν καθοριστεί, ενώ παράλληλα θα χρειααστούν χρήματα για το στήσιμο της ομάδας της επόμενης περιόδου. Πράγματα δύσκολα, εάν δεν εμφανιστεί χρηματοδότης που θα βοηθήσει, έστω και με τη μορφή δανείου, την κιτρινόμαυρη εταιρία.  novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: