Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Γι΄ αυτόν θα τα σκάσει ο Παναθηναϊκός!!

Έλληνα ποδοσφαιριστή έχουν στην κορυφή της λίστας τους οι πράσινοι και είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να τον πάρουν. Ποιος είναι; Ο sportdog αποκαλύπτει!
Η νέα σεζόν θα βρει τον Παναθηναϊκό με πολλούς νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Γι΄ αυτό και οι "πράσινοι" έχουν αρχίσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους σε αυτόν τον άξονα. Με το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα, του Άρη, να βρίσκεται στο προσκήνιο!
Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Ρenalty", του σκύλου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν τον Γιαννιώτα από την εγχώρια αγορά και τους υπόλοιπους βασικούς στόχους (κυρίως στράικερ) από το εξωτερικό.

Ήδη στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των Σαμαρά, Αναστασίου και Νταμπίζα, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι από την Ελλάδα, ήταν αυτό του Γιαννιώτα. Τον παίκτη, άλλωστε, πιστεύει πολύ και ο Γιάννης Σαμαράς, με τους "πράσινους" να είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ για να τον αποκτήσουν.
Αν και το buy out στο συμβόλαιό του προβλέπει μόλις 150 χιλ. ευρώ, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να διεκδικήσουν και τροφεία ύψους 200 χιλ. ευρώ. Γι΄ αυτό και ποντάρουν στον ατζέντη του Γιαννιώτα, Πολ Κουτσολιάκο, προκειμένου να βρεθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και δη στη Γερμανία... 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: