Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συνεχίζει με Γκαρσία η Λιλ!!

Τη βεβαιότητά του πως θα παραμείνει στον πάγκο της Λιλ, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «mercato365.com» ο Ρούντι Γκαρσία, διαψεύδοντας κάθε φήμη που κυκλοφορεί σχετικά με το μέλλον του.

Συνεχίζει με Γκαρσία η Λιλ
Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λιλ το 2008 και τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ. Ο Ρούντι Γκαρσία, για αυτό και μόνο το λόγο, πρέπει να θεωρείται ως ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Κάτι που δεν φαίνεται να συμμερίζονται τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία γίνεται συνεχής αναφορά στους φερόμενους ως διαδόχους του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Γκαρσία, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τη Λιλ, παρά τα όσα ακούγονται. «Τον τελευταίο καιρό διαβάζω πως η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε επαφή με τον Ρενέ Ζιράρ και τον Φιλίπ Μοντανιέ. Μάλιστα σε κάποιες εφημερίδες έχει γραφτεί πως οι συνομιλίες του συλλόγου με τους προπονητές αυτούς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Διαψεύδω τα πάντα! Όσα λέγονται και γράφονται είναι ψευδή. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απομακρυνθώ από τη Λιλ. Θα συνεχίσω να είμαι ο προπονητής της ομάδας και του χρόνου, κάθε άλλη πληροφορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», τόνισε ένας ενοχλημένος Ρούντι Γκαρσία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: