Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κατσουράνης: «Να μην ασχοληθούμε με τον διαιτητή»

Μόνο για ένα αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (27/4) δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη βράβευσή του.

Κατσουράνης: «Να μην ασχοληθούμε με τον διαιτητή»
Στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (27/4), αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη βράβευσή του ως ο MVP της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» σχολίασε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τον ορισμό του Σπάθα, δηλώνοντας πως αν επικεντρωθούν στον διαιτητή θα χάσουν την πρόκριση.

Ακόμη, τόνισε πως προς το παρόν το μυαλό τους βρίσκεται στον αγώνα του Σαββάτου και όχι στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευσή του:

Για το αν με αυτό το βραβείο «στέλνει» μήνυμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:
«Θεωρώ πως δεν είναι κάτι προσωπικό. Όλη η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα. Ακόμη και σε ματς που δεν παίζει καλά. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει».

Για το αν από εδώ και πέρα θα κριθεί η χρονιά:
«Τώρα κρίνονται όλα... Υπάρχουν κάποια ματς που είναι πιο σημαντικά που αυτά κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς».

Για την κλήρωση των πλέι οφ:
«Δεν έχω σκεφτεί καν τα πλέι οφ. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Εγώ σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου».

Για το ότι εδώ και πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και το ότι «πάει» στη Τρίπολη για δύο αποτελέσματα:
«Η νίκη είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Δουλεύεις όλη την εβδομάδα με χαρά και αυτό είναι το κλειδί. Αύριο είναι πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να μπούμε να το κερδίσουμε. Εμείς δεν πρέπει να πάμε για δύο αποτελέσματα. Πρέπει να πάμε λες και είναι το ματς 0-0».

Για το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την διαιτησία μετά τον ορισμό του Σπάθα στο ματς του Σαββάτου:
«Έχω ζήσει πάρα πολλά. Είμαι σίγουρος πως το Σάββατο δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τον διαιτητή και πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με το τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Το τι θα κάνει ο διαιτητής, θα το κρίνουμε μετά το ματς. Ας κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει. Η εμπειρία μου λέει πως αν ασχοληθούμε με τον διαιτητή, θα χάσουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε την πρόκριση και αν γίνει κάτι τραγικό θα ασχοληθούμε μετά το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: