Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Β΄ ή Γ΄ Εθνική προτιμούν οι ΑΕΚτζήδες;

Μήπως θα πρέπει να γίνει κι ένα γκάλοπ στους φίλους της ΑΕΚ; Και το λέμε αυτό αφού βλέπουμε στα ΜΜΕ ότι οι απόψεις διίστανται για τα καλά σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.

Άλλοι, λοιπόν, θέλουν την ΑΕΚ στην Β΄ Εθνική προκειμένου να κάνει το …αγροτικό της μετά τη φετινή καταστροφική χρονιά και να επιστρέψει γρήγορα στη Σούπερ Λίγκα, κρατώντας παράλληλα και κάποιους παίκτες.
Άλλοι θέλουν την ΑΕΚ στην Γ΄ Εθνική για να ξεμπλέξει από τα χρέη και να μπορέσει σε 2-4 χρόνια να επιστρέψει έχοντας βάλει γερές βάσεις κι έχοντας φτιάξει γήπεδο.
Φυσικά, πολλά εξαρτώνται πια από το θέμα των χρεών, όμως είναι βασικό να ακουστεί και η γνώμη του κόσμου. Με την έννοια ότι είναι διαφορετικό πράγμα η ΑΕΚ να πέσει στη Β΄ και άλλο στη Γ΄.
Και για τις δυο περιπτώσεις, άλλωστε, υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά, ενώ σημαντικό είναι και τι θα θελήσουν μελλοντικοί υποψήφιοι επενδυτές που ενδεχομένως να θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη μέρα της Ένωσης.
Λόγο, όμως, και ειδικά μετά την απόφαση στην έφεση που στέλνει την ομάδα στη Β΄ Εθνική, θα πρέπει να έχει και ο κόσμος της ΑΕΚ αφού σε κάθε περίπτωση θα κληθεί να στηρίξει την όποια προσπάθεια γίνει για την επιστροφή της Ένωσης στη Σούπερ Λίγκα. sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: