Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Παρασκευαΐδης: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»

Η μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού στον Απόλλωνα της Σμύρνης… άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους των Σερρών, κάτι που είπε και ο Γιώργος Παρασκευαΐδης.

Παρασκευαΐδης: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε»
Έτοιμοι να μην αφήσουν τον Πανσερραϊκό να… «βουλιάξει» και να χαθεί είναι παίκτες και προπονητής στην ομάδα των Σερρών. Τα «λιοντάρια» έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και πήραν τη νίκη από τον Απόλλωνα και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Παρασκευαΐδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το παιχνίδι αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δεν τα παρατάμε γιατί η ομάδα έχει νεαρούς παίκτες με φιλοδοξίες. Δεν θέλουμε να αφήσουμε την ομάδα έτσι. Και στη μνήμη του προέδρου και μόνο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η ομάδα συνεχίζει όμως γιατί και ο προπονητής μας και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να προχωρήσουν και να στηρίξουν στην ομάδα», τόνισε αρχικά.

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας: «Ο Απόλλωνας έχει περάσει σε άλλα πρότυπα Εμείς είπαμε ότι είμαστε έντεκα όσοι και αυτοί. Παίξαμε έξυπνα και πήραμε το τρίποντο. Μας δίνει την ελπίδα να κοιτάμε κάτι καλύτερο. Σε αυτό το πρωτάθλημα η κάθε νίκη μπορεί να σε ανεβάσει ψηλά και κάθε ήττα να σε ρίξει. Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ.

Και εκεί θα πολεμήσουμε 10 φορές πιο δυνατά. Στον κόσμο θέλω να πω να είναι κοντά μας. Η ομάδα χρειάζεται μια λύση γιατί είμαστε σε κακή οικονομική κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: