Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δίνει το πριμ ο Γιαννακόπουλος!!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην προκρίθηκε στο Final-4, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μοιράσει στους «πράσινους» το πριμ, που είχε τάξει σε πιθανό… ταξίδι στο Λονδίνο! Αιχμές για διαιτησία!

Δίνει το πριμ ο Γιαννακόπουλος!
Τι και αν δεν τα κατάφερε; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού το πριμ πρόκρισης που είχε τάξει σε πιθανή επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα και συμμετοχής στο Final-4 του Λονδίνου.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει πως παραμένει κοντά σε όλους στην ομάδα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν σε αυτή την σειρά με τους Καταλανούς.

Επιπλέον εξέφρασε ακόμη μια φορά τα παράπονά του για την διαιτησία, αφού τόνισε πως...

«Αποδείξαμε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Παρά μία νίκη και θα ήμασταν εμείς στο Final-4. Αυτή η νίκη είναι που μας στέρησαν στο πρώτο παιχνίδι της Βαρκελώνης. Στα δικά μου μάτια ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε και γι' αυτό θα δώσω το πριμ εισόδου στο Final Four. Είναι άξια συγχαρητηρίων όλη η ομάδα. Όσο κι αν χαίρονται κάποιοι αυτή την στιγμή με τον αποκλεισμό μας, να είναι βέβαιοι πως στο τέλος θα τους βγει ξινό και θα το μετανιώσουν»!Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: